vrijdag 21 oktober 2011

Wendy van Wanten Villa Marcel Vanthilt @ Vlaamse Vrouwen



Op maandag 08 juni opende Marcel Vanthilt (presentator JESF 2005, lid vakjury 'Eurosong') de deuren van 'Villa Vanthilt', zijn eigenste vakantiehuis. Van daaruit presenteert hij negen weken lang een nieuwe zomertalkshow. Wendy Van Wanten is 1 van de gasten

In het begin van de zomer vestigt hij zich met zijn 'Villa Vanthilt' vier weken lang op het Sint-Pietersplein in Gent. En na de Ronde van Frankrijk duiken het huis en zijn eigenzinnige bewoner op aan het Kolonel Dussartplein in Hasselt.

Marcel verwelkomt Vlaamse Vrouw Wendy Van Wanten (Eurosong 1993-2002). Zij heeft grootse plannen in 2010 en komt in 'Villa Vanthilt' alvast een tipje van de sluier lichten.

Volgend jaar bestaat Wendy Van Wanten (Eurosong 93-02) twintig jaar en wordt Iris Vandekerckhove vijftig. Redenen te over om van 2010 een feestjaar te maken. Eén van de blikvangers wordt een boek. Dat kondigde de zangeres gisteren aan in 'Villa Van Thilt'.

Heel veel nieuws viel gisteren niet te rapen tijdens het interview dat sexy Wendy Van Wanten gaf bij Marcel Van Thilt. De zangeres bracht haar nieuwe single 'Hij is zo beroemd', een cover van Philip Lavils 'Il tape sur des bambous' en tevens de eerste vrucht van de hernieuwde samenwerking met Jack Rivers, onder de aandacht.

Verder teasede ze het publiek met de aankondiging dat 2010 een feestjaar wordt met veel concerten, een album en een boek. Maar Wendy Van Wanten liet absoluut het achterste van haar tong niet zien. Ook over de concrete inhoud van het boek bleef ze vrij vaag. Wel liet ze haar bekende zenuwen(borsten) weer zien.

Bottom line van het verhaal: 2010 moet het jaar worden waarin Wendy Van Wanten meer dan ooit in de schijnwerpers zal treden.





























woensdag 5 oktober 2011

Geena Lisa 1000 zonnen Badpakken special visjes @ Vlaamse Vrouwen



Dinsdag 30 juni 2009 ging Geena Lisa in de badpakkenspecial van 1000 zonnen vissen met Marie-Louise .

Bij Body Lounge in Antwerpen nam Vlaamse Vrouw Geena Lisa in haar mooiste badpak een bad tussen de tropische visjes.

De visjes worden geïmporteerd uit Turkije en eten de dode huidcellen van de baders af.

Het resultaat van de behandeling: Belgische Babe Geena Lisa heeft weer een velletje à la peau de pêche.Wie ook eens tussen de tropische visjes wil baden kan daarvoor terecht bij Body Lounge in Antwerpen: www.bodylounge.be